Over ons

Ponton Made B.V. is een familiebedrijf en is onderdeel van Made Holding B.V. Made Holding B.V. vindt haar oorsprong in de bouw van schepen. In 1978 vestigde Toon den Reijer zich als lasbedrijf in Made. Dit bedrijf is uiteindelijk uitgegroeid tot een grote scheepswerf met een locatie in Made en Moerdijk. Naast de Scheepswerf is het zusterbedrijf Ponton Made B.V ontstaan, welk zich specialiseert in de verhuur en ontwikkeling van eigen koppelpontons met een  gepatenteerd koppelsysteem.

In beginsel werden de koppelpontons vooral verhuurd in de natte aannemerij. Daarna hebben we ook onze eigen evenementen pontons ontwikkeld en gebouwd. In de afgelopen jaren zijn we onze vloot door blijven ontwikkelen. Daardoor hebben we ondertussen een grote vloot aan diverse koppelpontons met veel mogelijke accessoires beschikbaar. Alle koppelpontons worden door ons in eigen beheer onderhouden waardoor we keer op keer kwaliteit kunnen leveren.

Al onze pontons beschikken over een gepatenteerd koppelsysteem en kunnen daardoor op eenvoudige wijze gekoppeld worden. Onze vakkundige medewerkers hebben binnen no time een groot oppervlak liggen. Doordat we ook een eigen transportafdeling hebben kunnen we uw gehele project in eigen beheer uitvoeren. Ook de stabiliteitsberekeningen en samenstellingscertificaten kunnen we voor u voorzien.

Wij doen elke dag ons best om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te bedienen. Plezier en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel.

Neem direct contact met ons op