Pontons

Werkpontons Staal

Dit type ponton is koppelbaar en speciaal ontwikkeld voor een zo breed mogelijk toepassingsgebied binnen o.a. de natte aannemerij en overige waterwerk activiteiten.
 
 
De stalen pontons bestaan uit meerdere waterdichte compartimenten, welke tevens als ballasttanks gebruikt kunnen worden.
De constructie is uitgevoerd op een deksterkte belasting van 10 ton per m2

Koppelsysteem
De pontons zijn uitgerust met een in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd gepatenteerd koppelsysteem, waarmee het koppelen tot de gewenste platformgrootte, op eenvoudige en
snelle wijze kan plaatsvinden.
Het koppelsysteem bestaat uit stalen verbindingsplaten en koppelpennen, welke via de
in de pontons ge´ntegreerde koppelnissen een onderlinge verbinding met elkaar tot stand brengen.
 
   
 
Met de beschikbare ponton afmetingen (zie Afmetingen) is hierdoor een grote verscheidenheid aan platformuitvoeringen samen te stellen.

Transport:
De pontons kunnen zowel over de weg als over het water op de plaats van bestemming worden gebracht, een en ander afhankelijk van de bereikbaarheid van de locatie en wensen c.q. eisen van de klant.
Door de gunstige afmetingen, zijn de pontons eenvoudig en snel op transport te zetten. Ponton Made BV beschikt hiertoe over een eigen wagenpark en een transportvergunning.
Onze ervaren medewerkers verzorgen op vakkundige wijze zowel het transport als wel het te water zetten van de pontons en stellen hierna het gewenste formaat samen en koppelen vervolgens het geheel tot een solide werkplatform.
 

Afmetingen
De pontons zijn in de volgende afmetingen verkrijgbaar:

Lengte [m]:

Breedte [m]:

Holte [m]:

Gewicht [kg]

12

3

1,5

11340 

12

3

1,2

11000

12

3

1,0

 9000

9

3

1,5

-

6

3

1,5

 5000

6

3

1,2

 5250

6

3

1,0

 4850

3

3

1,5

 

3

3

1,2

 

beunbak verhuur - duwbakken - vrachtduwbak
Copyright Ponton Made BV, 2018 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer