+31 (0)162 68 63 81

Vrachtduwbak nodig?

Ponton Made heeft een vloot van eenvoudig te koppelen vrachtduwbakken

Voor het huren van vrachtduwbakken bent u bij ons aan het juiste adres. Ponton Made is specialist in de verhuur van de ponton en de vrachtduwbak, ook wel de beunbak genoemd. Deze bakken zijn zeer geschikt voor het oplossen van uw logistieke problemen over water. Ponton Made ontwikkelt en vervaardigt deze producten zelf. Onze dienstverlening richt zich met name op evenementenbureaus en baggerbedrijven. Zo hebben we bijvoorbeeld gewerkt voor Ballast Nedam en de Noord-Zuid lijn. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Vraag deze dan aan via het contactformulier!

De brede inzetbaarheid van vrachtduwbakken

Een vrachtduwbak is het ideale middel om via het water uw beuninhoud te vervoeren. Denk hierbij aan grondstoffen als zand, slib, grond en grind. Dankzij hun brede inzetbaarheid in met name de weg- en waterbouw en bagger, hebben deze beunbakken hun kwaliteit en functionaliteit wel bewezen. Vanzelfsprekend zijn deze producten voorzien van een communautair certificaat voor binnenschepen en beschikken zij over een meetbrief en beunverklaring van de inspectie van verkeer en waterstaat. Bovendien beschikt Ponton Made over een eigen wagenpark met ervaren chauffeurs die de bakken te water laten en ter plekke koppelen.

Standaard, of iets groter

Bij het huren van vrachtduwbakken heeft u keus uit twee verschillende modellen. De standaard en de XL variant. Laatstgenoemde heeft een groter laadvermogen. De afmetingen voor beide bakken vindt u op onze productpagina. Daar vindt u tevens meer informatie over ons unieke koppelsysteem. Graag vertellen we u meer over de brede inzetbaarheid van deze producten. Voor advies, vragen of andere zaken kunt u bellen met +31 (0)162 68 63 81 of mailen naar info@pontonmade.nl


Interessant? Deel deze pagina

Copyright Ponton Made BV, 2011 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer