+31 (0)162 68 63 81

Professioneel pontonverhuur

Ponton Made is specialist in de verhuur van evenementen- en werkpontons

Voor de verhuur van pontons bent u bij ons aan het juiste adres. Als specialist op het gebied van pontonverhuur kunt u bij ons terecht voor twee verschillende modellen, namelijk de evenementenponton en de werkponton. Deze stalen producten leveren wij op de plaats van bestemming via water- of wegtransport.

We beschikken namelijk over een eigen wagenpark met specialistische en ervaren chauffeurs. Zij laten de drijvende platformen ter plekke te water en koppelen deze middels een zeer flexibel, in eigen huis ontwikkeld systeem. Wilt u onze producten inzetten voor uw project? Een vrijblijvende offerte vraagt u heel eenvoudig aan via ons contactformulier!

Verhuur van pontons voor al uw projecten te water

Als het gaat om de verhuur van de ponton hebben we al veel mooie projecten mogen realiseren. Zo hebben we onder andere loopbruggen, podia (voor vuurwerk) en platformen voor feesttenten geleverd aan diverse festivals. Bijvoorbeeld het ID&T Indian Summer Festival, Decibel Outdoor, Mysteryland en Defqon. Voor het gebruik als werkplatform of transportmiddel is door bedrijven als Bauer Mijdrecht en Mammoet Maritime gekozen voor de werkponton. Zeer geschikt voor het vervoeren van omvangrijke materialen.

Alle accessoires voor een succesvol project

Waar u de pontons ook voor wilt gebruiken, we zorgen voor de juiste accessoires voor een succesvol project. Afhankelijk van de gestelde criteria kunnen we de evenementenponton voorzien van relingwerk en bordessen. De werkponton kan worden geleverd met een oprijbrug of afrijdbeveiliging. Ook het middels dennen creƫren van een omsloten laadcapaciteit behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor kan uw beuninhoud worden getransporteerd of opgeslagen. Wilt u gebruik maken van onze diensten als ponton verhuurder? Neem dan contact op met +31 (0)162 68 63 81 of info@pontonmade.nl en we staan u graag te woord!


Interessant? Deel deze pagina

Copyright Ponton Made BV, 2011 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer