+31 (0)162 68 63 81

Ponton verhuur

Wij verhuren, leveren en monteren kwalitatieve pontons op locatie

Als specialist op het gebied van de verhuur van pontons, kunt u bij ons terecht voor de (tijdelijke) inzet van evenementenpontons en werkpontons. Deze producten maken wij in eigen beheer en kunnen we op locatie leveren middels eigen transport met de juiste vergunningen. Ter plekke laten wij de pontons te water en koppelen deze voor u. Dit zelf ontwikkelde en gepatenteerde koppelsysteem zorgt dan ook voor een flexibele en brede toepasbaarheid van de ponton. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Vraag deze dan nu aan via ons contactformulier!

Professioneel pontons verhuur voor een brede inzetbaarheid

Inmiddels weten veel bedrijven de weg naar Ponton Made te vinden als het gaat om ponton verhuur. Zo hebben bijvoorbeeld onze evenementenpontons al op veel grote festivals in Nederland gestaan, waaronder Decibel Outdoor, Mysteryland, Indian Summer Festival en Defqon. Ook pretpark Walibi in Biddinghuizen maakte gebruik van onze diensten. De werkponton wordt onder meer ingezet als werkplatform of als vervoer van omvangrijke materialen over water. Bedrijven als Mammoet Maritime en Bauer Mijdrecht zetten onze pontons eerder in.

Wij voorzien de ponton van alle benodigdheden

Afhankelijk van waar u de ponton voor zult gebruiken kunnen we een divers aanbod aan extra accessoires leveren. Hierbij kunt u denken aan relingwerk en bordessen voor de evenementenponton. En het plaatsen van een oprijbrug of afrijdbeveiliging voor de werkponton. Ook het langs de zijden plaatsen van dennen is mogelijk. Hierdoor ontstaat er een omsloten laadcapaciteit voor het transporteren van beuninhoud als zand, grind, slib en grond. Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten als ponton verhuur? We staan u graag telefonisch te woord op +31 (0)162 68 63 81 of per e-mail via info@pontonmade.nl


Interessant? Deel deze pagina

Copyright Ponton Made BV, 2011 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer