+31 (0)162 68 63 81

Pontons huren voor uw project?

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en plaatsing van pontons

Voor de huur van een ponton bent u bij ons aan het juiste adres. Ponton Made beschikt over een grote vloot van zowel evenementen- als werkpontons. Deze drijvende stalen platforms kunnen middels een zelf ontwikkeld en gepatenteerd koppelsysteem eenvoudig worden gecombineerd. Zodoende zijn de mogelijkheden voor de inzet van pontons zeer divers. Daarnaast beschikken wij over een eigen wagenpark met de juiste vergunningen om onze producten af te leveren op de plaats van bestemming, deze ter plekke te water te laten en tevens voor u te koppelen. Interesse in het huren van een ponton? Vraag dan via ons contactformulier een geheel vrijblijvende offerte op!

U kunt voor diverse doeleinden een ponton huren

Onze evenementenponton wordt veel ingezet bij pretparken en festivals. Zo maakten klanten als pretpark Walibi, outdoor dancefestival Decibel, Defqon, Mysteryland en het Indian Summer Festival gebruik van onze diensten. Bijvoorbeeld voor het creƫren van podia, loopbruggen of het plaatsen van feesttenten. De werkponton kent een breed toepassingsgebied in bijvoorbeeld de natte aannemerij en overige waterwerk activiteiten. Onder andere voor het gebruik als werkplatform te water.

Een totaalpakket voor de huur van de ponton

Afhankelijk van uw specifieke wensen kunnen wij u voorzien van extra benodigdheden voor uw project. Zo kan de evenementenponton worden geleverd met accessoires als bordessen en relingwerk en kunnen we de werkponton voorzien van oprijbruggen en afrijdbeveiliging. Langs de zijden kunnen er tevens dennen worden geplaatst. Hierdoor kunt u de ponton een omsloten laadcapaciteit geven voor uw beuninhoud. Dit is bijvoorbeeld functioneel voor het vervoeren van zand, grond, slib en grind. Wilt u meer weten over onze producten of zoekt u advies over de toepasbaarheid ervan? We staan u graag te woord via +31 (0)162 68 63 81 of info@pontonmade.nl


Interessant? Deel deze pagina

Copyright Ponton Made BV, 2011 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer