+31 (0)162 68 63 81

Sterk in beunbak verhuur

Wij verhuren deelbare beunbakken en leveren deze met eigen vervoer bij u af

Ponton Made is specialist op het gebied van evenementen-pontons, werk-pontons en beunbak verhuur. Deze hoogwaardige producten hebben wij zelf ontwikkeld en geproduceerd. Ons bedrijf richt zich hiermee voornamelijk op evenementenbureaus en baggerbedrijven. Deze weten ons inmiddels goed te vinden. Zo werkten we eerder voor Ballast Nedam en aan de Noord-Zuid lijn.

Onze vloot van gecertificeerde beun/vrachtduwbakken valt dan ook met recht uniek te noemen. Dit, vanwege ons zelf ontwikkelde, gepatenteerde koppelsysteem, waarmee we de bakken snel en simpel kunnen koppelen. Op deze manier kunnen ze via wegtransport worden vervoerd naar plekken die via het water niet bereikbaar zijn! Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte voor de verhuur van beunbakken ? Deze vraagt u eenvoudig aan via ons contactformulier!

Dé partner in verhuur van breed inzetbare beunbakken

Onze beunbakken hebben hun kwaliteit en functionaliteit wel bewezen. Ze kennen een breed toepassingsgebied, voornamelijk in de weg- en waterbouw en bagger en zijn voorzien van een communautair certificaat voor binnenschepen. Uiteraard met een door de inspectie van verkeer en waterstaat uitgegeven beunverklaring en meetbrief. Ponton Made is dé partner voor de verhuur van beunbakken. Op onze website vindt u meer informatie over afmetingen en specificaties.

Zoekt u een logistieke oplossing voor over water?

Het huren van een beunbak is handig voor het vervoeren van zand, grond, grind of slib. Deze beunbakken worden geleverd op de plaats van bestemming en worden door de chauffeur vakkundig te water gezet en gekoppeld. Wilt u meer weten over de diverse toepassingen van de beunbak en hoe Ponton Made daarin van betekenis kan zijn? Voor advies of de verhuur van beunbakken belt u met +31 (0)162 68 63 81 of mailt u naar info@pontonmade.nl


Interessant? Deel deze pagina

Copyright Ponton Made BV, 2011 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer