+31 (0)162 68 63 81

Evenementen ponton of werkponton huren?

Wij zijn specialist in het ontwikkelen, produceren en verhuren van pontons

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van zowel de werkponton als de evenementenponton. De laatstgenoemde wordt gebruikt om bijvoorbeeld loopbruggen of podia op water te creëren en de eerste zien we veel terug in de natte aannemerij en overige waterwerk activiteiten. Deze pontons zijn uitgerust met een in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd, gepatenteerd koppelsysteem. Dit zorgt er voor dat er veel combinaties mogelijk zijn. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte voor de ponton? Deze vraagt u eenvoudig aan via het contactformulier!

De vele toepassingen van de werkponton en de evenementenponton

Door de grote mate van flexibiliteit zien veel grote partijen mogelijkheden voor de inzet van de evenementenponton. Zo zette pretpark Walibi de ponton in als noodbrug, gebruikte dancefestival Mystery Land het als podium voor vuurwerk en plaatste Decibel outdoor er zelfs een volledige feesttent op. Bauer Mijdrecht zag toepassingen voor de werkponton, evenals Mammoet Maritime tijdens het werken aan de 2e Coentunnel.

De ponton, compleet geleverd

Volledig op basis van uw specifieke vraagstuk, kunnen wij zowel de werkponton als de evenementenponton met alle benodigde accessoires leveren. Zo kunnen we laatstgenoemde leveren met relingwerk en bordessen. De eerste kunnen we voorzien van afrijdbeveiliging en oprijbruggen. Tevens bestaat de mogelijkheid om dennen langs de zijden te plaatsen. Dit om een omsloten laadcapaciteit te creëren voor uw beuninhoud. Bijvoorbeeld voor het transporteren van zand, grind, slib of grond. Wij voorzien u graag van advies over de inzet van onze producten. Neem daarom contact met ons op door te bellen met +31 (0)162 68 63 81 of een e-mail te sturen naar info@pontonmade.nl


Interessant? Deel deze pagina

Copyright Ponton Made BV, 2011 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer