+31 (0)162 68 63 81

Duwbakken huren?

Wij beschikken over een vloot van makkelijk koppelbare duwbakken

Bent u op zoek naar een duwbak voor een logistieke oplossing over het water? Dan bent u bij Ponton Made aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk evenementen-pontons, werk-pontons en duwbakken, ook wel beunbakken genoemd. Deze kwalitatieve producten ontwikkelen en produceren wij zelf. Onze dienstverlening is vooral gericht op baggerbedrijven en evenementenbureaus. Outdoor festival Decibel, de Noord-Zuid lijn en Ballast Nedam zijn bijvoorbeeld klant bij ons.

We beschikken dan ook over een unieke vloot duwbakken. Vanwege een door onszelf ontwikkeld en gepatenteerd koppelsysteem kunnen deze bakken eenvoudig en snel worden gekoppeld. Op deze manier kunnen ze via wegtransport gemakkelijk worden vervoerd naar plaatsen die per water niet of nauwelijks bereikbaar zijn. Interesse in een vrijblijvende offerte? Vul dan ons contactformulier in!

Een duwbak is dé logistieke oplossing over water

Onze duwbakken zijn breed inzetbaar, met name in de bagger, weg- en waterbouw en hebben daardoor hun kwaliteit en functionaliteit zeker bewezen. Het is het ideale middel voor het transport van zand, grind, slib of grond. Daarnaast zijn de bakken voorzien van een communautair certificaat voor binnenschepen en een beunverklaring en meetbrief, afgegeven door de inspectie van verkeer en waterstaat. Verder leveren wij de bakken af waar u dat wil en worden ze door de chauffeur te water gelaten en gekoppeld.

Een maatje meer

Ponton made levert de duwbak in twee verschillende maten, standaard of XL. De extra grote variant zorgt voor vijf ton extra laadvermogen. Voor meer gedetailleerde informatie over de bakken verwijzen we u graag naar de productpagina. Bent u geïnteresseerd in de vele toepassingen van de beunbak? Wij voorzien u graag van advies over uw logistieke vraagstuk. Hiervoor kunt u contact opnemen door te bellen met +31 (0)162 68 63 81 of te mailen naar info@pontonmade.nl


Interessant? Deel deze pagina

Copyright Ponton Made BV, 2011 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer