+31 (0)162 68 63 81

Wilt u beunbakken huren?

Ponton Made heeft een unieke vloot van deelbare beunbakken!

Wij zijn specialist in logistieke oplossingen over water. U kunt bij ons terecht voor het huren van beunbakken, werk-pontons en evenementen-pontons. De ontwikkeling en productie van deze kwalitatieve producten hebben wij in eigen beheer. Onze diensten richten zich vooral op baggerbedrijven en evenementenbureaus. Ballast Nedam, de Noord-Zuid lijn en outdoor festival Decibel zijn voorbeelden van onze klanten.

Vanwege ons zelf ontwikkelde, gepatenteerde koppelsysteem valt onze vloot met recht uniek te noemen. Dit systeem zorgt ervoor dat de beunbakken snel en eenvoudig gekoppeld kunnen worden. Zodoende kunnen ze via wegtransport naar plekken worden vervoerd die over het water niet bereikbaar zijn. Zoekt u een betrouwbare partner voor uw beunbakken? Neem dan contact op via ons contactformulier!

Beunbakken huren voor logistieke oplossingen over water

Dankzij een breed toepassingsgebied in de bagger en weg- en waterbouw, hebben onze beunbakken hun functionaliteit en kwaliteit wel bewezen. Onze bakken zijn voorzien van een communautair certificaat voor binnenschepen , uiteraard met een beunverklaring en meetbrief van de inspectie van verkeer en waterstaat. Daarmee is het een volwaardige en professionele oplossing voor het vervoeren van zand, grind, slib of grond. Tevens worden de bakken afgeleverd waar u dat wil en ter plekke te water gelaten en gekoppeld.

Standaard of XL

Bij het huren van onze beunbakken heeft u keus uit de standaard versie of de XL. Met onze extra grote beunbakken kunt u nog eens vijf ton extra vervoeren. Wilt u graag meer informatie over de specificaties van de beunbakken, dan kunt u een kijkje nemen op onze website. Heeft u interesse in de mogelijkheden van onze diensten en producten? We adviseren u graag over de juiste logistieke oplossing. Daarvoor kunt u bellen met +31 (0)162 68 63 81 of mailen naar info@pontonmade.nl


Interessant? Deel deze pagina

Copyright Ponton Made BV, 2011 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer