+31 (0)162 68 63 81

Wilt u een beunbak huren?

Wij leveren deelbare beunbakken en transporteren deze zelf!

Ponton Made is gespecialiseerd in het verhuren van evenementen-pontons, werk-pontons en beunbakken. Deze kwalitatieve materialen hebben wij in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Met deze producten richten wij ons voornamelijk op baggerbedrijven en evenementenbureaus. Onze vloot van gecertificeerde beun/vrachtduwbakken is uniek.

Dit, vanwege hun deelbaarheid middels ons zelf ontwikkelde koppelsysteem. Zodoende kunnen ze per regulier wegtransport worden vervoerd naar plekken die via vaarwater niet bereikbaar zijn. Ponton Made werkte eerder aan projecten voor Ballast Nedam en de Noord-Zuid lijn. Wilt u snel een offerte aanvragen voor het huren van een beunbak? Vul dan ons contactformulier in!

Een kwalitatieve beunbak huren voor verschillende doeleinden

Onze beunbakken kennen een breed toepassingsgebied. Ze hebben hun kwaliteit en functionaliteit inmiddels bewezen, voornamelijk in de bagger, weg- en waterbouw. Tevens zijn ze voorzien van een communautair certificaat voor binnenschepen. Uiteraard aangevuld met een beunverklaring en meetbrief, uitgegeven door inspectie Verkeer en Waterstaat. Voor het huren van een beunbak bent u bij Ponton Made dus aan het juiste adres. Gedetailleerde informatie over afmetingen en specificaties vindt u op onze productpagina.

Logistieke oplossing over water gezocht?

Dan is een beunbak huren een goed idee! Wij vertellen u graag meer over de diverse toepassingen van een beunbak en hoe Ponton Made daarin van betekenis kan zijn. Voor vragen of meer informatie staan we u graag te woord via +31 (0)162 68 63 81 of info@pontonmade.nl


Interessant? Deel deze pagina

Copyright Ponton Made BV, 2011 - Algemene Voorwaarden - Disclaimer